3-IV-13


Parlamentaris i ministres tibetans observen un minut
de silenci en honor als tibetans que han sacrificat les
seves vides per la causa del Tibet en el primer dia de
la cinquena sessió del 15è Parlament Tibetà a l'Exili,
a Dharamsala, el 18 de març de 2013.

Molts Tashi Deleks!

Espero que tots estigueu bé de salut i ànim. Vaig tornar ahir de la meva visita a Dharamsala per participar de les reunions del Parlament Tibetà a l'Exili.

Tot i que la situació al Tibet no canvia, per la nostra part mantenim l'ànim i l'esperança en el nou Govern de la Xina. Malauradament, des de 2009 ja hi ha hagut 114 auto-inmolacions. No sabem com aturar tant patiment! Sa Santedat el Dalai Lama i el Govern Tibetà a l'Exili busquen una solució al conflicte, però no és fàcil.

Des de Barcelona tinc la responsabilitat de donar continuïtat a la nostra tasca de crear consciència i sensibilitzar sobre la real situació del meu país, el Tibet.

Avui, dimecres, dia de Lhakar, ens trobarem en l'acció que farem a la Plaça de Universitat de Barcelona, entre les 19h i les 20h. 

Demà, dijous 4 d'abril, Sa Santedat Sakya Trizin ens donarà ensenyaments a Les Cocheres de Sants. Els que pugueu no us perdeu aquesta oportunitat.

La propera setmana, una altra trobada important amb Sa Santedat el Dalai Lama a Suïssa, per rebre els seus ensenyaments i assistir a la seva conferència pública.

I a la Fundació Casa del Tibet donem continuïtat a la nostra programació. Consulteu-la a sota o al nostre web

Desitjant poder veure-us aviat, fins sempre!

Thubten Wangchen