campanya d’ampliació de la querella pels 'fets' del 27 maig 2011 a Plaça Catalunya

Campanya d'ampliació de la querella per les agressions del 27 maig 2011 a Plaça Catalunya.

[sisplau feu circular entre els vostres contactes]
En  moments de tensió social creixent com l'actual és més important que mai definir les regles de l'enfrontament i posar límits i barreres a l'extensió de la cultura i les pràctiques repressives i autoritàries.
La querella pels fets del 27m a la Plaça Catalunya va més enllà de la denuncia d'un episodi, gratuït, desproporcionat i vexatori, per posar al descobert la involució política que inspira les actuacions de control i càstig  de la dissidència.
Vol ser un toc d'atenció, un recordatori insistent de la importància de resistir, de respondre amb un rebuig  ferm i col·lectiu a l'escalada de violència policial. Una escalada que té l'objectiu de reduïr les lluites socials a fenòmens de protesta innocua, a activitats testimonials sense cap incidència real. I d'escampar la por entre els potencials opositors.
Amb la Cooperativa de serveis financers solidaris Coop 57 i el suport de la Coordinadora per la Prevenció de la Tortura, el col·lectiu de querellants som27m ha llençat una recollida de fons mitjançant l'emissió de bons de 50 i 10 euros.
És voluntat del grup d'advocades i d'afectats tirar endavant el procès, si cal fins a les instàncies europees, sobretot després del vergonyós arxivament per part del jutge d'instrucció. És una iniciativa molt laboriosa, lenta i també cara: hem calculat que per arrivar a Estrasburg ens caldràn uns 30.000 euros.
L'emissió dels bons però no té com a objectiu una simple recollida de diners sino permetre a tothom que ho desitgi entrar a formar part del grup de promotors d'aquesta actuació. Qui ho vulgui podrà deixar un mail de contacte on rebrà informació puntual sobre reunions, acords, noticies relacionades amb la querella i, òbviament, sobre l'ús dels diners.
Per conseguir els bons podeu contactar-me a mi o anar a la pàgina web de coop57 http://www.coop57.coop
www.som27m.wordpress.com
una abraçada
Rolando
14-III-12