eleccions municipals 22-V-2011

10 € són un menú a una terrasseta, un passi de pel.lícula en 3D, una copa a la platja,  gasolina per a 100 Kms, una samarreta, un llibret, un bonotren de dues zones ...

i també una participació del 0,33% en un gran projecte.

A Escons en Blanc li ha tocat  poder posar banderolas al millor aparador de Catalunya,  el Passeig de Gràcia de Barcelona, i també al centre i a la Universitat de Girona, per a publicitar-nos a les eleccions municipales. Una espectacular oportunitat per a donar-nos a conèixer d´una vegada per totes. I això ens costa 3.000 €.

I no volem demanar diners al banc, ni favors a patrocinadors que potser haguèssim de retornar. I no volem cobrar diner pels regidors que obtinguem. I no tenim el diner i volem seguir essent fidels a la nostra filosofia. Per tot plegat fem la present crida:  et demanem que, independentement de a qui votis, participis en el 0,33% d´un projecte que preten fer reflexionar sobre la nostra democràcia i, sobretot, sobre la desafecció. L´abstenció i el vot en blanc duren un dia. Una cadira buida estarà 4 anys recordant la protesta dels ciutadans descontents.

Per simpatia amb el  projecte us demano la  vostra col.laboració amb aquesta causa. Que podeu concretar amb un ingrés de 10€  al compte corrent 2100-3054-66-2101021554,  lo abans possible.

Tot el diner que excedeixi d´aquests 3.000 euros serà retornat als simpatitzants que així ho vulguin. Publicarem a la web (www.esconsenblanc.org)  el dia i la hora en que s´hagi acomplert l´objectiu, i si has fet un ingrés al teu nom et podràs posar en contacte per a que et fem el reintegrament.

Sabem que tal vegada sia més gran la mandra de fer la gestió que l´esforç econòmic que demanem,  però la satisfacció de culminar aquest projecte et compensarà sobradament.

Gràcies anticipades,   
Escons en blanc - Ciudadanos en Blanco