BRnet, intenció i índex general

 

De nivell, formació i rigor, en notava la manca entre la classe política local na Clara Ponsatí*, política parresiasta*. Tres condicions no suficients per a la probabilitat secessionista. Sí, però, necessàries. Del tot.
Aquesta web, amb els seus butlletins, facebooks, youtube, ...es vol eina en guerra contra aquestes mancances, i associades. Diletant, per nord l'excel·lència i de brúixola la parresia, el material aquí penjat pretén servir a aquells que volem prendre la política de mans dels «polítics», provisionals administradors parasitaris de l'Edifici Públic, per a dipositar-la, amb tota precaució i reticència, en mans de directes representants de la voluntat de la ciutadania.

ÍNDEX

Les 4 batalles radicals ho són per que van a l'arrel de problemes fonamentals de la nostra (in)cultura política en la guerra per la llibertat com a fonament bàsic, criteri prioritari i opció essencial.
A LIBERllibre es recomana una extensa bibliografia amb un sol punt en comú: la reflexió i exemple de la llibertat. L'encapçal·la LIBER100, una selecció de 100 títols amb pretensió de cànon en permanent revisió.
A parresia, s'ofereix l'opinió de desenes de comentaristes, polítics, acadèmics, intel·lectuals, ...endreçades per autor, i encapçalades pels amfitrions Cassandra i Rafa Villaró, autors dels editorials.

GEOPOL és un monotema multicasos, amb bon tractament d'alguns (Ucraïna!, ...) conflictes i fonts de referència força interessants. Per a malalts de geopolítica.
A dossiers s'hi troben temes a fons, activismes exemplars i d'altres recomanacions sempre des de perspectives llibertàries. Un dossier, per exemple, és Espanya cañí, retrat impressionista de la peculiar cultura cívica, política, espanyola fet amb 353 pinzellades/anècdotes del quotidià.
radicàlia és una carpeta de presentació del moviment noviolent transnacional dels radicals italians d'en Marco Pannella i n'Emma Bonino. En l'altra carpeta hi ha la documentació de Barcelona Radical, associació local que els prengué com a referent polític.