Aristòtil vs Plató, l’actualitat políticaLa Política és un txt excepcional, no només perquè és l'única obra en què Aristòtil s'ocupa de filosofia política, sinó perquè mostra una posició totalment oposada a la de Plató, el seu mestre. Si Plató, en La República, imagina una ciutat ideal que no té cap correlat en la realitat política del moment, Aristòtil el que fa és estudiar i classificar els règims polítics existents. Si mai us heu volgut endinsar en el pensament polític d’Aristòtil, ara podeu fer-ho de la mà d’aquests dos volums que hem publicat enguany!
Si us vau perdre l’espectacle del Festival Clàssics amb la veu de Francesc Orella i la música de Rafel Plana, ara teniu l’oportunitat de recuperar el text clàssic fonamental sobre la llibertat de pensament. En la Defensa de Sòcrates, Plató ens ofereix una visió de l’Atenes clàssica i el seu sistema judicial, i ens acosta a la manera com Sòcrates va influir en els seus contemporanis i en les generacions posteriors de filòsofs.
(clica portades per a + info)
POLITICA | ARISTOTELES | Casa del Libro   Política (vol. I). Llibres I-III –   Defensa de Sòcrates. Critó.: 14 (BERNAT METGE ESSENCIAL) : PLATÓ, Joan  Crexells: Amazon.es: Libros   Fitxer:Plató - Defensa de Sòcrates.jpg - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure