el retorn de Valtònyc


Valtònyc anuncia que torna avui de l’exili: els delictes de la seva condemna han prescrit.

La prescripció de la condemna posa punt final a un exili de més de cinc anys · Valtònyc té pendent un altre judici a Estepa (Sevilla) el 21 de novembre.

Podeu llegir la notícia ací.

 

La justícia espanyola ha amagat des del març a Valtònyc que el seu cas havia prescrit

L’Audiència espanyola va certificar el 22 de març que la condemna a Josep Miquel Arenas havia prescrit i ho va amagar als advocats de la defensa.

Podeu llegir la notícia ací.

Puigdemont, sobre el retorn de Valtònyc: “Amb tu, tots tornem una mica. Gràcies per resistir”

El president acompanya Valtònyc en un tram del seu viatge de retorn · “Que tinguis un bon retorn a la teva terra, que és la nostra”, ha piulat.

Podeu llegir la notícia ací.

COM CONTACTAR AMB VILAWEB?

Per correu, a suport@vilaweb.cat
Per telèfon, al 689 344 437 de 9h a 14 o al 934 426 439 de 16h a 18.

AVÍS DE CONFIDENCIALITAT. Aquest missatge i els documents adjunts poden contenir informació privada o confidencial adreçada exclusivament al destinatari. Si rebeu aquest missatge i no en sou el destinatari indicat, o el treballador encarregat de trametre’l a la persona referida, si us plau, notifiqueu-ho immediatament i remeteu el missatge original a la direcció electrònica indicada. Qualsevol còpia, ús o distribució no autoritzats d’aquesta comunicació són estrictament prohibits. De conformitat amb la llei orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades personals seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de PARTAL MARESMA I ASSOCIATS S.L., amb la finalitat de poder atendre els compromisos derivats de la relació que mantenim amb vós. Podeu exercir els vostres drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit a l’adreça: C. FERLANDINA 43 08001 BARCELONA.

Voleu canviar la manera en que rebeu aquest correu?
Podeu canviar les preferències o esborrar-vos.