índex

qui què com és presentació, en fons i forma, d'un homenatge actiu, amb voluntat d'incidència, des de l'excel·lència. Nostàlgia radicali, passió política, exigència de responsabilitat.

4 batalles radicals ho són per que van a l'arrel de problemes fonamentals de la nostra (in)cultura política en la guerra per la llibertat com a fonament bàsic, criteri prioritari i opció essencial.

LIBERllibre recomana una extensa bibliografia amb un sol punt en comú: la reflexió i exemple de la llibertat. L'encapçala LIBER100, una selecció de 100 títols amb pretensió de cànon en permanent revisió.

parresia, el material propi dels amfitrions Cassandra i Rafa Villaró, autors i, i vet aquí la cosa, selectors. Editorials, fiblades, oracle, ...

GEOPOL és un monotema multicasos, amb bon tractament d'alguns (Ucraïna!, ...) conflictes i fonts de referència interessants. Per a malalts de geopolítica.

reflexacció és recull de temes a fons, activismes exemplars i d'altres recomanacions sempre des de perspectives llibertàries. En disseny, una nova secció que oferirà conceptes polítics bàsics (dissortadament, cal, cal molt, però molt).

relat, els de l’esperpent carpetovetònic i el nacional català. N’és dossier del primer Espanya cañí, retrat impressionista de la peculiar (in)cultura cívica, política, espanyola fet amb més de 350 pinzellades/anècdotes del quotidià. En construcció, la secció Qüestió de Països, o sia, del País, d'aquest. 

radicàlia és una carpeta de presentació del moviment noviolent transnacional dels radicals italians d'en Marco Pannella i n'Emma Bonino. En l'altra carpeta hi ha la documentació de Barcelona Radical, associació local que els prengué com a referent polític.

il·lació ofereix notícia radicalment rellevant i l'opinió de desenes de comentaristes, polítics, acadèmics, intel·lectuals...


>>>
imprescindible <<<
>> recomanat <<
> interessant <
(indicador de qualitat
de l'entrada. En procès)