"El veritable estudi de la humanitat", Isaiah Berlin

El veritable estudi de la humanitat - Isaiah Berlin

EL VERITABLE ESTUDI DE LA HUMANITAT

ISAIAH BERLIN

ASSAIG

Autor: Isaiah Berlin  /  Editorial: Empúries  /  Col·lecció: Biblioteca Universal Empúries [Núm 232]

"Ningú com Isaiah Berlin no ha fet mai que les idees cobrin tanta vida" Noel Annan

Aquest llibre és altament recomanable per a qualsevol lector interessat en filosofia moderna, i és una perfecta introducció a l´obra d´Isaiah Berlin.

Text de contraportada: "Només els bàrbars no senten cap curiositat per saber d´on vénen, com van arribar on han arribat, on sembla que van dirigits, si volen o no dirigir-se cap aquell punt, i si sí que ho volen, per què ho volen, i si no, per què no." Així escriu Isaiah Berlin a La persecució d´un ideal, l´assaig semiautobiogràfic que obre L´estudi de la humanitat, l´equivalent intel·lectual a una recopilació de "los mejores temas" de l´autor. Aquest recull engloba 17 dels seus millors assajos durant tota la seva carrera com a pensador, incloent el seu treball sobre filosofia política i filosofia de la història, els seus pensaments sobre Maquiavel, Vico i la Il·lustració, i la seva passió per la literatura russa. Hi trobarem assajos com "Dos conceptes de llibertat" i "L´eriçó i la guineu", així com reflexions sobre Winston Churchill i Franklin Roosevelt.

Isaiah Berlin (juny 1909 - novembre 1997) era filósof i historiador d´idees, considerat un dels intel·lectuals liberals més importants del segle XX. Brillant com a assagista, professor i conversador, i brillant també com a comunicador, que verbalitzava, ràpidament i espontània, material coherentment estructurat, tant com a professor a Oxford que com a tertúlia a la BBC, sempre sense guió. Molts dels seus assajos han estat recollits en diversos llibres. Nascut a Riga, aleshores part de l´imperi rus, va ser la primera persona de família jueva a guanyar una beca a Oxford, on viuria primer com a estudiant i després com a professor durant gran part de la seva vida. Va ser president de la Societat Aristotèlica, va ajudar a fundar el Wolfson College a Oxford (del qual també va ser president) i va presidir l´Acadèmia Britànica. El 1979 va guanyar el Premi Jerusalem pels seus escrits sobre la llibertat individual. Els escrits de Berlin sobre teoria liberal han tingut molta influència.


Format: Rústega amb solapes 21,5 x 14 cm.  /  Pàgines: 816

PVP: 29,90 Euros. Descompte 5 % : 28,40 Euros (us estalvieu 1,50 Eur.)

Compra-lo en:  La Llibreria dels Llunàmbuls

La Llibreria dels Llunàmbuls

La Llibreria dels Llunàmbuls és la botiga electrònica de llibres de La Lluna en un Cove

 


 

I ara, a més... Promoció especial !

Compra qualsevol llibre amb el descompte
i afegeix a la teva comanda
un número de La Lluna en un Cove
i les despeses d´enviament seran... GRATIS !

Promoció vàlida durant gener de 2010

Només en La Llibreria dels Llunàmbuls


 

La Llibreria dels Llunàmbuls
Ap. de corr. 1100 - 46870 Ontinyent
Telèfon: 967318713
comandes@lallunaenuncove.cat