la campanya 2004/5

VII-2005: acaba la ronda de demanda de posicionament dels grups parlamentaris al Parlament de Catalunya amb el recolçament de tots ells a la campanya, el dia 15 de juliol varem presentar en el Parlament la petició a la Mesa.
En reunió d'aquesta, el 26 de juliol, va prendre l'acord d'acceptar la proposta de Presidència d'habilitar per a cada diputat/da una finestra on la ciutadania li pogués fer arribar la seva expressió.
BarcelonaRadical.net es congratula de que hi hagi a partir d'ara un accés informàtic personal a cada diputada/t, però manté els pressupostos que varen engegar aquesta campanya: la web del Legislatiu ha d'oferir públicament l'adreça e-mail institucional de cada diputat/da.
Més enllà de raons tècniques, pràctiques, administratives o polítique(re)s, és una formalitat institucional democràtica bàsica i, en el segle XXI, necessària per a l'arrel de la democràcia representativa: la relació entre ciutadania i representació política.


Objectiu
: l'oferta pública, a les webs dels legislatius autonòmics on no consten, de les adreces mail dels diputats/des.

 

 

 

 

 


Asamblea Madrid - Acceso a la página principal

 

 
Logotip

 

 

 

 


El Papa sí té e-mail!
"Por Su Santidad Benito XVI en Vatican.va (21/04/05/ a las 17:51). Si señor, es para congratularse, el Papa tiene mail, es público y hay un equipo de gente que lo atiende y contesta. Si quieren mandar sus felicitaciones o solicitar información sobre el nuevo Santo Padre de los católicos romanos, no duden en escribir. Ya podrían tomar ejemplo otras instituciones." ciberpunk.net/en la matriz
benedictoxvi@vatican.va