aclarir el cas de les dues respostes de Juncker

Experts en dades identifiquen Olivier Laguerre com la persona que pot aclarir el cas de les dues respostes de Juncker

Han extret les metadates del document original penjat per VilaWeb

Jean Claude Juncker, president de la Comissió Europea.

Experts en dades agrupats a través del bloc Diplomàtica han explorat els documents originals de la polèmica sobre la resposta de Juncker i han arribat a la conclusió que el responsable de la doble versió és Olivier Laguerre. Aquest funcionari del parlament europeu, enginyer informàtic responsable de les preguntes parlamentàries, és qui té la resposta sobre qui va manipular el text.

Laguerre és el gestor del sistema de gestió documental que administra les preguntes parlamentàries dels eurodiputats, penja els esborranys, penja les preguntes i penja les respostes. Per tant ell ha de saber qui li va donar els dos documents diferents i li va ordenar penjar-los. En els documents originals apareixen els noms de Carmen Garralda i Olivier Laguerre. La primera és la responsable de l’enviament del document al diari Expansión però és Laguerre segons els investigadors qui té ‘la resposta de qui i quan va redactar la versió espanyola de la resposta del president Juncker que tanta incertesa està provocant en la campanya electoral del 27S’.

L’explicació completa dels fets la trobareu ací.

http://www.vilaweb.cat/noticies/experts-en-dades-identifiquen-olivier-laguerre-com-la-persona-que-pot-aclarir-el-cas-de-les-dues-respostes-de-juncker/