Ley Mordaza: detinguda una activista de FEMEN per... manifestar-se davant Fernández Díaz

http://www.vice.com/es/read/femen-se-abalanza-sobre-el-ministro-de-interior-en-contra-de-la-ley-mordaza-757

Resultat d'imatges de femen fernandez diazDues activistes del moviment feminista ‘Femen’ es van abraonar ahir sobre el ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz. La primera ho va fer ahir al matí quan el ministre espanyol arribava a l’Hotel Metropolitano de Madrid per a participar a les Jornades del Grup Madrid organitzades pel Centre d’Intel·ligència contra el Terrorisme i el Crim Organitzat (Citco). La noia protestava, amb el tors nu per l’aprovació de la Llei de Seguretat Ciutadana i portava escrit: “Violador de llibertats”, així com una cara de Fernández Díaz pintada al cos.

Mentre la policia la reduïa, la noia cridava: “Protestar no és il·legal!”, “Som activistes, no terroristes” i “Democràcia sense mordassa”. La segona de les activistes de Femen que va protestar contra el ministre de l’Interior ho va fer a la tarda quan aquest participava a la presentació del llibre “Santa Teresa: les imatges i les arts”. Aquesta segona noia també portava el tors nu, amb la mateixa inscripció que l’altra: “Violador de llibertats”.

Resultat d'imatges de femen fernandez diazLa noia va llançar una Constitució a Fernández Díaz, i també una pregunta: “Senyor ministre, és això la Constitució o paper higiènic?” Totes dues activistes del moviment feminista van ser traslladades a les dependències policials per ser identificades.

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/04/dues_activistes_de_femen_s_abraonen_sobre_fernandez_diaz_108350.php

La Policía ha detenido a una activista de Femen que ha protestado hoy ante el ministro del Interior, Jorge Fernández Díaz, por la aprobación de la Ley de Seguridad Ciudadana, acercándose a él con el torso desnudo, en el que llevaba escrito "Violador de libertades", y gritando "protestar no es ilegal".

Resultat d'imatges de femen fernandez diazEl altercado ha ocurrido sobre las nueve y media de la mañana, cuando el ministro ha llegado a la puerta del hotel Metropolitano para participar en las Jornadas del Grupo Madrid organizadas por el Centro de Inteligencia contra el Terrorismo y el Crimen Organizado (Citco).

Cuando el ministro se ha bajado del coche y ha saludado al director adjunto de la Policía, Eugenio Pino, una mujer ha irrumpido entre ambos corriendo, con el torso desnudo.

Se dirigía al ministro pero no ha llegado a tocarle porque la Policía la ha interceptado, la ha alejado y la ha reducido en el suelo.

Resultat d'imatges de femen fernandez diazLa mujer llevaba escrito en el torso "Violador de libertades" y en la espalda "Fernández Díaz culpable" y un dibujo con la cara del ministro, y gritaba repetidamente: "Protestar no es ilegal", "Democracia sin mordaza" y "Somos activistas, no terroristas".

Varios policías la han reducido en el suelo y la han trasladado a un vehículo de la Unidad de Intervención Policial (UIP), tras lo que ha sido detenida, han confirmado fuentes policiales.

23-IV-15, http://www.hoy.es/nacional/201504/23/detenida-activista-femen-protestado-20150423122158-rc.html?ns_campaign=WC_MS&ns_source=BT&ns_linkname=Scroll&ns_fee=0&ns_mchannel=FB