3-VI-14

Molts Tashi Deleks!

Fa temps que no em comunico amb vosaltres per aquesta via a causa de els meus viatges de treball, però us transmeto el meu més profund desig que estigueu tots molt bé.

Els meus absències de Barcelona sempre tenen la motivació de donar a conèixer la cultura del meu país, el Tibet, la situació dels tibetans i seguir aprenent dels grans mestres.

El mes passat vaig estar amb Sa Santedat el Dalai Lama en les seves visites a Holanda i Alemanya. Després vaig estar quatre dies a Madrid participant d'un important congrés sobre la jurisdicció universal amb Baltasar Garzón, l'advocat de la querella del Tibet José Elías Esteve, l'exfiscal de Nurenberg Benjamin Ferencz i la Premi Nobel de la Pau siriana Shirin Ebadi , entre tantes altres importants personalitats. Va ser una gran oportunitat de compartir amb persones que mai es rendeixen en la lluita per les llibertats.

La setmana passada vaig tenir també el gran honor d'estar a Frankfurt amb Sa Santedat el Karmapa, en la seva primera visita a Europa. La seva gira pel continent europeu segueix amb molt èxit, com podeu veure en aquest enllaç. I aquest cap de setmana hem estat a un retir de Nyungne a la nostra seu. ¡Una experiència fantàstica! Era la primera vegada per a la majoria dels participants, però ningú va patir ni de fam ni de set, i tots van sortir del retir amb un somriure
.

   
 Cloenda del congrés sobre jusrisdicción universal. Ensenyaments amb SS Karmapa a Alemanya.
   
 Grup del retir de Nyungne.  SS Karmapa a Alemanya.

La veritat és que em sento molt afortunat per poder participar de tants esdeveniments i animat per seguir programant activitats a la nostra seu, sempre amb l'esperança que siguin del vostre gust.