9-X-12

Estimats amics i amigues de la Fundació Casa del Tibet

Molts Tashi Deleks!


Hem pogut parlar amb Wangchen-la, a Estònia, i ens demana que us transmetem que la gira va molt bé i que tant en Xavi Nogué com ell estan fantàstics després d'un mes de viatge i 15 països visitats. El cotxe també està aguantant perfectament.

L'únic problema que han tingut ha estat amb l'accés al Facebook: els han avisat que els seus comptes corrien perill i que havien de canviar les contrasenyes. Segons sembla, hackers han intentat bloquejar els seus comptes, però de moment no ho han aconseguit i, després de dos dies amb dificultats, han tornat a penjar fotos i informació al FlameOfTruth-Europe

I segueixen a la carretera: aquest dimarts 9 d'octubre han sortit a primera hora d'Estònia cap a Letònia, on compliran amb una intensa agenda a la capital, Riga. De 12h a 13h - Conferència de premsa. De 13:30h a 14h - Parlament (reunió amb diputats). De 15h a 16h - Reunió a l'Ajuntament de Riga amb les autoritats locals. Esperem que en el pròxim comunicat Wangchen-la pugui dir-nos alguna cosa personalment.

Mentrestant, a la Fundació Casa del Tibet, a més de la programació que podeu consultar a la nostra web: www.casadeltibetbcn.org, estem preparant amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona el "Mes dels Drets Humans & Festival del Tibet" (13 de novembre a 12 de desembre de 2012).


Encara no tenim la confirmació de tots els convidats, però us podem avançar que la clausura de l'esdeveniment anirà a càrrec del Professor Robert Thurman, que oferirà a la nostra seu una conferència sobre l'actual situació del Tibet. Per als qui no el coneguin, Robert Thurman ha escrit, traduït i editat diversos llibres sobre el budisme tibetà, és professor d'estudis Budistes a la Universitat de Columbia, cofundador i president de la Casa del Tibet de Nova York i un apassionat defensor del Tibet i portaveu de la veritat del conflicte Tibet-Xina i de les violacions dels drets humans que pateix el poble tibetà sota el domini xinès. Thurman va ser, a més, el primer nord-americà ordenat monjo budista i és amic personal de Sa Santedat el Dalai Lama des de fa més de 40 anys. Podeu veure més informació sobre ell a la seva web oficial. A mesura que els altres convidats confirmin la seva participació us ho farem saber.

Us avancem també que Wangchen-la i Xavi Nogué tornaran a Barcelona el dimarts 6 de novembre, el dia de la Lluna Plena de Lha Bab Düchen. Els prepararem una gran recepció per donar-los la benvinguda. Està previst que arribin al matí, al voltant de les 12h. Convidarem a la premsa i ens agradaria molt poder reunir el major nombre de persones possible per transmetre'ls el nostre afecte i agraïment per haver dut a terme tan important campanya pel poble del Tibet. ESTEU TOTS CONVIDATS!

 

Us recordem que aquesta nit, dimarts 9 d'octubre a les 20h, projectarem el documental "La meva reencarnació" - La història inèdita de Namkhai Norbu Rimpoché; i el dijous 11 d'octubre a les 20h inaugurarem l'exposició "Thangkhas" de Nick Dudka (artista de Buriàtia, Rússia)

El dissabte 13 d'octubre a les 15h, sortirà des de la Fundació Casa del Tibet (c / Rosselló 181) la "V Marxa Internacional per la Llibertat de les minories dels pobles i dels oprimits"  que tindrà lloc simultàniament a Barcelona, Berlín, Brussel·les, París, i Roma. A Barcelona finalitzarà a la Plaça Sant Jaume. La Fundació Casa del Tibet recolza aquesta marxa organitzada per la Società Libera i convida a tots els amics i defensors dels drets humans a participar d'aquesta manifestació ciutadana a favor de les minories. Podeu veure més informació en aquest enllaç.

Per acabar, us informem que ja tenim els permisos per col·locar la taula de recollida de signatures per a la campanya "Flama de la Veritat" que us vam comentar en l'anterior comunicat.

NECESSITEM VOLUNTARIS: de dilluns a divendres, entre les 16h i les 20h, a la Plaça Carles Pi i Sunyer de Barcelona. Si teniu temps i disposició per col·laborar, encara que sigui una part de la tarda, si us plau poseu-vos en contacte: info@casadeltibetbcn.org  i 93 207 59 66.

Comptem amb vosaltres. Us hi esperem!

Equip de la Fundació Casa del Tibet