27-IX-12

Estimats amics i amigues,

Molts Tashi Deleks des d'Amsterdam!

El temps va molt ràpid: des de la nostra sortida de Barcelona amb la "Flama de la Veritat" ja han passat 25 dies! Ara només falten cinc setmanes per acabar la campanya! Holanda ha estat el desè país de la nostra gira europea. Avui ens anem a Hamburg.  Segui-nos al facebook FlameOfTruth-Europe.

 

Brussel·les Frankfurt Paris

Hem tingut molt bona acollida en tots els països per on hem passat: ens han rebut membres dels parlaments locals i sobretot els alcaldes de les ciutats que hem visitat, a més de les comunitats tibetanes, simpatitzants i grups de suport al Tibet.

Estem recollint moltes signatures i sensibilitzant a moltes persones que desconeixien la realitat del Tibet. També a Barcelona estem intentant aconseguir els permisos necessaris per col·locar una taula de recollida de signatures durant el mes d'octubre a la plaça de Carles Pi i Sunyer de Barcelona, entre les 16h i les 20h (veure mapa). Només es confirmi l'autorització us informarem. Us agraeixo per endavant que ho divulguéu entre els vostres contactes i, els que tingueu temps per col·laborar com a voluntaris, poseu-vos en contacte amb l'equip de la Fundació Casa del Tibet. La vostra ajuda serà molt benvinguda.


 

Ahir a Amsterdam nostra acció va ser recórrer la ciutat durant una hora amb un grup de més de 200 bicicletes, portant samarretes i banderes del Tibet. Vegeu aquest enllaç. Xavi Nogué, el meu assistent, xofer i secretari, està molt bé i gaudint d'una experiència meravellosa amb el món tibetà. Li estic profundament agraït per la generositat d'oferir la seva companyia i el seu cotxe per fer possible aquesta campanya.

Encara que no estic a Barcelona, el meu esperit sempre està a la Fundació Casa del Tibet. Algunes vegades, gràcies a la tecnologia, puc estar també de forma virtual: el proper diumenge 30 de setembre a les 18h dirigiré la Puja de Lluna Plena des de Kopenhagen, a través de l'Skype. És a dir, la puja tindrà lloc a la gompa de la nostra fundació, com sempre, i jo em comunicaré amb vosaltres des de la Casa del Tibet de Kopenhagen a través de la pantalla. Espero que pugueu venir!

A la Fundació Casa del Tibet seguim amb les nostres activitats. A l'octubre tenim propostes molt recomanables, com la conferència del nostre amic Lama Djampa sobre "Com utilitzar la saviesa del Dharma per millorar les nostres relacions de parella"; la projecció del documental basat en la vida de Namkhai Norbu Rimpotxé "La meva Reencarnació" i la presentació feta per Rimpotxé i pel seu editor Agustín Pániker del nou llibre "Nacimiento, vida y muerte"; una Exposició de Thangkhas de Nick Dudka (artista de Buriàtia, Rússia), la conferència d'Elías Capriles "Teoria Transpersonal, Budisme i Dzogchen"... Consulteu el nostre web per veure tots els detalls.

 
Marxa Internacional
per la Llibertat

El dissabte 13 d'octubre a les 15h sortirà des de la Fundació Casa del Tibet la "V Marxa Internacional per la Llibertat de les minories dels pobles i dels oprimits", organitzada per la Società Allibera (Itàlia). Aquesta marxa es farà simultàniament a Barcelona, Berlín, Brussel·les, París i Roma. La meva intenció era estar al capdavant de la marxa de Barcelona, però com no podré fer-ho, espero també comptar amb la vostra participació. No és només una marxa pel Tibet, sinó per tots els pobles que pateixen i per això crec que hem d'oferir tot el nostre suport. Trobareu els detalls de la convocatòria en aquest enllaç.  

Seguiré en contacte amb vosaltres per explicar-vos les novetats. Mentrestant cuideu-vos molt i molts ànims a tots.

Thubten Wangchen