17-IX-12

Benvolguts amics i amigues de la Fundació Casa del Tibet,

Molts Tashi Deleks!

El Ven. Thubten Wangchen segueix amb èxit en la gira europea de la Flama de la Veritat, com haureu pogut seguir pel facebook FlameOfTruth-Europe    


 La Flama de la Veritat rep a Brussel·les el suport de Thomas
Mann i Tunne Kelam
, diputats al Parlament Europeo.

Wangchen-la i el nostre amic Xavi Nogué, incansables, han arribat aquest dilluns a Brussel·les on estaran fins al dijous 20 participant d'una sèrie d'actes de sensibilització i recollida de signatures abans de marxar cap a Luxemburg. L'arribada de la Flama de la Veritat a Brussel·les coincideix amb la visita a la ciutat del primer ministre de la Xina, Wen Jiabao, que participarà de la 15 ª Cimera UE-Xina. Podeu veure l'agenda de les accions a Brussel·les en aquest enllaç de la Comunitat Tibetana de Bèlgica.   

Hem rebut moltes trucades i correus de persones preguntant com poden donar suport o contribuir a aquesta campanya internacional pel Tibet. Seguint els seus suggeriments, hem obert un compte Paypal Flame of Truth - Europe per facilitar les donacions dedicades a costejar el recorregut de dos mesos de la flama. Per això, a partir d'ara, els que vulgueu col·laborar podeu fer-ho en aquest enllaç.   

També podeu seguir col·laborant fent difusió de la campanya entre els vostres contactes demanant que signin la petició online en aquest enllaç, o imprimint aquest full de signatures i demanant suport a la gent del vostre entorn. El termini per recollir signatures  en paper s'acaba el 4 de novembre. Després ens les podeu portar o enviar a la Fundació Casa del Tibet (c/ Rosselló 181-08036 Barcelona) perquè les fem arribar a Dharamsala.

Mentre la Flama de la Veritat segueix la seva ruta, a la Fundació Casa del Tibet seguim amb la nostra programació, esperant que sigui del vostre interès i que puguem comptar amb la vostra activa participació.

Us avancem a continuació algunes de les properes activitats a la nostra seu. Podeu veure també la programació completa, com sempre, a la nostra pàgina web: www.casadeltibetbcn.org

En el proper comunicat intentarem que Wangchen-la digui unes paraules.

Amb els nostres millors desitjos, fins aviat,

Equip de la Fundació Casa del Tibet