4-IX-12

Molts Tashi Deleks!

Com la majoria de vosaltres ja sabeu, el diumenge 2 de setembre vam presentar la campanya Flama de la Veritat amb molt d'èxit i molts participants (fotos). Vull agrair a tots els tibetans i amics la seva presència en un acte tan important per als tibetans i tibetanes que viuen al Tibet.

Ahir, dilluns 3 de setembre, vam fer una acció a la Plaça Sant Jaume i davant del Consolat de la Xina a Barcelona. Aquest matí hem fet l'última sessió de fotos a la Sagrada Família i a la Pedrera, dos dels escenaris més emblemàtics de Barcelona.

   
   

Demà, a les 10h del matí, sortirem amb el cotxe oficial de la gira des de la seu de la Fundació Casa del Tibet en direcció a Andorra fent una parada a Montserrat per rebre les benediccions del Pare Abat Josep M. Soler i de "La Moreneta". 

Els que tingueu temps lliure i us sembli bé, veniu a acomiadar-nos a Xavi Nogué i a mi perquè la nostra sortida sigui auspiciosa.  M'alegrarà molt veure-us!

A la nostra gira esperem recollir el major nombre possible de signatures i, així, poder afavorir al màxim la campanya perquè el nostre objectiu es compleixi de forma digna.

Hem obert un facebook Flame of Truth Europe perquè pugueu seguir el nostre recorregut. Si encara no ho heu fet, podeu signar ara a través d'internet en aquest enllaç. Podeu també ajudar-nos imprimint còpies del full per a la recollida de signatures que hem penjat a la nostra web i demanar signatures als vostres familiars, amics, veïns, companys de feina, etc. Fer clic aquí.

El termini per a la recollida és el 4 de novembre. Després ens les feu arribar o les porteu a c/ Rosselló 181-08036 Barcelona i nosaltres les enviarem al Parlament Tibetà a l'Exili de Dharamsala. Es farà llavors el comptatge final de les signatures recollides a tot el món per poder lliurar el 10 de desembre, Dia Internacional dels Drets Humans, a les Nacions Unides a Nova York, al Consell dels Drets Humans de l'ONU a Ginebra i al Centre d'Informació de l'ONU a Nova Delhi.

Gràcies un cop més pel vostre suport al Tibet i col·laboració.

Seguim en contacte a través del facebook.

Fins aviat!

Thubten Wangchen