3-IX-12

COMUNICAT DE PREMSA

 

2nd DIA DE LA CAMPANYA "FLAMA DE LA VERITAT"
Dilluns 3 setembre 2012
Sortida: 12h Fundació Casa del Tibet
Arribada: 12.15 h Plaça Sant Jaume

Aquest diumenge 2 de setembre de 2012, Dia de la Democràcia Tibetana, ha estat presentada a Barcelona la campanya europea Flama de la Veritat (Flame of Truth), alhora que es feia també als Estats Units, Canadà, Austràlia i Àfrica. Una campanya feta per iniciativa del Parlament Tibetà a l'Exili amb l'objectiu de presentar una carta i les signatures de suport recollides durant la gira a les Nacions Unides a Nova York, així com al Consell dels Drets Humans d'aquesta organització a Ginebra i al seu Centre d'Informació a Nova Delhi el 10 de desembre del 2012.


 
   

Més fotos de la presentació de la campanya. © Jérôme González

A l'acte de llançament presentat pel director de la Fundació Casa del Tibet, Ven. Thubten Wangchen, han assistit el senador de CiU Josep Maldonado, el diputat de CiU al Congrés Carles Campuzano i el cònsol de Grècia a Barcelona, Fernando Turro, a més d'un centenar de persones.

Després de la presentació, una caravana de cotxes, motos i bicicletes liderats pel cotxe oficial va fer un recorregut pels llocs més emblemàtics de la ciutat, onejant banderes del Tibet i fent parades per recollir signatures i fer fotos.

Avui, dilluns 3 de setembre a les 12h, el director de la Fundació Casa del Tibet i diputat per Europa al Parlament Tibetà a l'Exili, Ven. Thubten Wangchen, es desplaçarà amb el cotxe de la campanya des de la Fundació Casa del Tibet fins a la Plaça Sant Jaume per fer una acció divulgativa sobre les 12:15 h.

Més informació: comunicacio@casadeltibetbcn.org   93.207 59 66