2-IX-12

Molts Tashi Deleks!

Salutacions a tothom i bon retorn, si heu fet vacances.

El grup de la Fundació Casa del Tibet que vam anar a Nepal vam arribar ahir i ja ens hem reincorporat a la feina amb les energies i els ànims renovats. El viatge va ser fantàstic! Vegeu algunes fotos:

 
   

Avui, divendres 31 d'agost, celebrem la Puja de Lluna Plena a les 20h. Una puja especial ja que és la segona lluna plena del mes d'agost. Aquells que no pugueu venir podeu seguir la cerimònia a través del nostre web.

Com ja hem estat informant, el proper diumenge 2 de setembre, coincidint amb el Dia de la Democràcia Tibetana, llançarem la campanya "Flama de la Veritat" a Europa, Estats Units, Austràlia i Àfrica, després d'haver-ho fet ja a l'Índia, per iniciativa del Parlament Tibetà a l'Exili. (Veure informació del seu recorregut fins ara aquí).

Es recolliran signatures en cadascuna de les ciutats per on passi la caravana, i ja s'estan recollint també a través d'Internet en aquest enllaç.

El tour europeu surt de Barcelona. El nostre amic Xavi Nogué, que serà el conductor, i jo recorrerem amb el cotxe oficial de la gira europea 22 països i 28 ciutats (Veure en aquest mapa els llocs per on passarà) fins al 4 de novembre. La gira es podrà seguir al facebook: FlameofTruthEurope

El proper diumenge 2 de setembre a les 11:30 h farem una breu presentació de la campanya amb algunes personalitats i a les 12h farem un recorregut en caravana pels llocs més emblemàtics de a ciutat.

Veniu amb els vostres cotxes i motos a mostrar el vostre suport al poble tibetà participant d'aquesta caravana i onejant banderes del Tibet. Si no teniu banderes, no us preocupeu, nosaltres sí.

Paradoxalment, mentre la situació del Tibet és cada vegada més crítica, la comunitat internacional està cada vegada més callada. No sé que està passant ni que passarà: fins ara 51 tibetans s'han auto immolat en un acte desesperat demanant canvis en la política de la Xina. Dos d'ells el dilluns 27 d'agost. (Vegeu la notícia)    

Ho sentim molt de cor, però el govern de la Xina no fa cap moviment per intentar resoldre la situació i insisteix en culpabilitzar a Sa Santedat el Dalai Lama.

Tot i això, no desistirem mai de la nostra lluita per mostrar la veritat al major nombre de persones possible.

Compto, com sempre, amb la vostra presència.

Moltes gràcies.

Thubten Wangchen