15-VIII-12

Molts Tashi Deleks!

Encara estem a l'estiu!

Avui, 15 d'agost, un grup de la Fundació Casa del Tibet sortim cap a Nepal per a un viatge de 15 dies. Visitarem Katmandú, Pokara i Lumbini, el lloc de naixement del Buda. Tornarem el 30 d'agost i el 31, a les 20h, celebrarem la primera Puja de Lluna Plena després de les vacances. El nostre programa del proper quadrimestre està en marxa i en breu el podreu consultar al nostre web.

El 2 de setembre, coincidint amb el Dia de la Democràcia Tibetana, presentarem una de les accions més importants que es duran a terme aquest any: la campanya "Flama de la Veritat", que serà llançada simultàniament a Europa, Estats Units i Canadà, després d'haver-ho fet ja a l'Índia, per iniciativa del Parlament Tibetà a l'Exili. Vegeu l'informació aquí.   

Barcelona serà l'escenari del llançament de la campanya europea: el diumenge 2 de setembre a les 11:30 h, a la seu de la Fundació Casa del Tibet, farem una breu presentació de la "Flama de la Veritat" amb la presència d'algunes personalitats. Després, passarem en caravana per llocs emblemàtics de la ciutat de Barcelona amb el cotxe oficial de la gira europea.

Vull convidar-vos a tots a participar: Veniu amb els vostres cotxes i motos per acompanyar-nos en aquesta volta per la ciutat onejant la bandera tibetana! El punt de sortida serà la Fundació Casa del Tibet (c/ Rosselló 181 - entre Aribau i Muntaner), a les 12 h.

Tant de bo pugui comptar amb la presència de tots vosaltres!

El 5 de setembre sortirem de Barcelona en direcció a Andorra i durant dos mesos, fins al 4 de novembre, recorrerem 17 països. Podeu veure en aquest mapa els llocs per on passarem.   

L'objectiu de la "Flama de la veritat" és conscienciar el màxim nombre de persones possible sobre la crítica situació del Tibet i instar les Nacions Unides a responsabilitzar-se pel compliment dels drets humans fonamentals en el Tibet fent complir les resolucions que s'ocupen aquesta qüestió i enviant delegacions d'observadors al Tibet perquè investiguin l'actual crisi.

Recollirem signatures en cadascuna de les ciutats per on passem, però ja es pot donar suport a la campanya a través d'internet. Si encara no has signat la petició, si us plau fes-ho ara i convida als teus contactes a fer-ho també en aquest enllaç.  No us ocuparà més que un minut!

Aquesta gira històrica finalitzarà el 10 de desembre amb la presentació de la carta de crida i les signatures al quarter general de les Nacions Unides a Nova York, al Consell dels Drets Humans de l'ONU a Ginebra i al Centre d'Informació de l'ONU a Nova Delhi.

Podreu acompanyar desenvolupament de la gira seguint-nos al facebook: FlameofTruthEurope 

A l'espera de poder comptar com sempre amb el vostre imprescindible suport, fins molt aviat,

Thubten Wangchen