Bagoaz, ara també en català

De: independentistak <info@independentistak.net>
Asunto: BAGOAZ katalanez
Fecha: 29 de junio de 2012 11:42:32 GMT+02:00
Para: undisclosed-recipients

 

Egunon!!

BAGOAZ ekimenaren berri orain arte euskaraz, gazteleraz eta ingelesez eman dizuegu, oraingoan katalanez pasatzen dizuegu....lagundu mesedez zuen harremanen artean zabaltzen!!!

-----

Hasta ahora os hemos informado sobre BAGOAZ en euskara, castellano e ingles. Ahora os pasamos la información en catalan…necesitamos vuestra ayuda para difundirlo!!!

 

Milesker eta ondo segi


 
 
 
Salut, amigues i amics!
Bagoaz  (Marxem) és una dinàmica de debat, aprofundiment, síntesi, redacció i difusió social en treball grupal, que té per objectiu incidir eficaçment en la batalla de les idees. 
Bagoaz no és una activitat amb un principi i una fi tancats, sinó una invitació a un treball de llarg recorregut per a cercar i desenvolupar noves fórmules.
Bagoaz es concreta entorn de reptes. El primer és tan simple com ambiciós: publicar per a la Fira de Durango un llibre breu, clar i contundent que resumeixi les raons principals per a la independència.
Volem elaborar un text útil per intervenir en el debat de les idees, mitjançant la millor síntesi de les aportacions de totes les persones que vulguin participar en el projecte. El llibre serà publicat en euskara, castellà i francès, encara que estem oberts, si aconseguim col·laboracions voluntàries, a preparar versions en altres idiomes. 
Aquesta activitat que ara engeguem acabarà a principis d'octubre. Les aportacions poden ser individuals o col·lectives i poden fer-se tant per Internet com a les reunions de debat que organitzarem. 
Hem posat en marxa una pàgina web específica, www.bagoaz.net i també una etiqueta espefícica per les aportacions: #bagoaz. També tenim una adreça de correu electrònic: bagoaz@independentistak.net i un espai propi per al debat a Facebook.
També realitzarem sessions de debat obertes a qui vulgui participar. Estem preparant les de Iruñea, Bilbo, Baiona, Gasteiz i Donostia i estudiarem la possibilitat de convocar altres si hi ha interés.