els jubilats mallorquins acaben la seva vaga de fam amb (per?) un nul suport dels Partits

- en Tomeu Amengual pren el relleu d’en Jaume Bonet en la vaga de fam per sa llengua a Mallorca
- un jubilat de Mallorca, en #vagadefamperlallengua
- nou pas contra el respecte lingüístic a Ses Illes

COMUNICAT DE PREMSA

LA JUNTA DIRECTIVA DE JUBILATS PER MALLORCA APROVA PER UNANIMITAT DELS MEMBRES ASSISTENTS POSAR FI A LA VAGA DE FAM PER LA LLENGUA

La Junta directiva reuniqa avui dia 10 d'abril, ha aprovat:

1er. Agrair a Jaume Bonet i Tomeu Amengual el sacrifici que ha representat per a ells aquesta acció de vaga de fam.
2on. Constatam que part del objectius fixats per l'acció varen quedar ben manifests en la gran manifestació per la llengua de dia 25 de març, celebrada a Palma.
3er. S'ha aconseguit fer arribar al Parlament Europeu la denúncia de la malifeta que perpetra el govern balear contra l'única llengua pròpia d'aquuestes illes, amb una pregunta-denúncia de vint diputats comunitaris per incompliment dels acords internacionals sobre protecció de llengües minoritàries i/o minoritzades, que el govern espanyol haurà de responsdre.
4art. S'ha aconseguit introduir el debat en el si del PP que ara haurà de decidir si el posicionament contrari a la nostra llengua és només cosa del govern presidit pel senyor Bauzá o si és el posicionament oficial del PP de les Illes Balears (els diputats hi són per mantenir els posicionaments del seu partit, no necessàriament els del govern).
5è. Per això creim oportú demanar a Tomeu Amengual que avui mateix posi fi a la vaga de fam i segueixi les ordres del metge que ha duit el control de la seva salut amb l'objectiu de començar la recuperació alimentària i reservar altres forces per a properes accions.
6è. Manifestar el nostre agraïment de Jubilats per Mallorca a l'assemblea de ciutadans, que cada dilluns s'ha reunit a la seu de Can Alcover, que han donat suport i cobertura a la vaga de fam.
7è. Convocar una assemblea extraordinària de Jubilats per Mallorca el dissabte dia 28 d'aquest mateix mes d'abril a la seu de Can Alcover, per estudiar i planificar les possibles activitats a dur a terme amb l'objectiu de continuar amb l'esperit que ens dugué a organitzar la vaga de fam.

Palma, 10 d'abril de 2012
Jubilats per Mallorca

dóna el teu suport
a la vaga de fam
per la política lingüística
del Govern balear