Ponsatí: el Govern, entrebanc a la llibertat de Catalunya

Ponsatí diu que el Govern és “un entrebanc” a les “aspiracions de  llibertat” de Catalunya – CATzona   VÍDEO] La Carta de Ponsatí al MHP Aragonès que tothom ha de llegir La  República  Molts i ningú: Embastat de memòries i altres històries (Catalan Edition)  eBook : Ponsatí, Clara: Amazon.es: Tienda Kindle

L’eurodiputada Clara Ponsatí considera que el govern no és un aliat a les aspiracions de llibertat de Catalunya, sinó un entrebanc. Ho ha expressat en un vídeo difós a les xarxes en què diu recollir el contingut d’una carta entregada al president de la Generalitat, Pere Aragonès, el 19 de maig. “La seva resposta l’hem vista amb els fets”, afegeix.

Segons Ponsatí, Aragonès encapçala una estratègia que implica la desmoralització i el descrèdit del sobiranisme. “Quan caricaturitzeu l’independentisme rupturista com un actor que pretén la independència sense seriositat, ensorreu les idees fortes que ens van alçar contra l’ocupació i manlleveu als catalans la possibilitat de construir un futur lliure i independent.”

A més, considera “tòxica” la idea que l’estat espanyol sigui massa fort i afegeix que Espanya és feble i, per tant, “davant una revolta generalitzada, no pot aturar l’autodeterminació sense autodestruir-se”. “Afirmant que l’estat és imbatible, convideu els catalans a comportar-nos com ovelles obedients i ens feu més inefectius exagerant les nostres febleses”, li ha retret.

Fragment de la carta que vaig entregar al MHP Aragonès el 19 de maig. La seva resposta l’hem vist amb els fets. Demà, 11S, tothom als carrers.
4.3K
Reply
Copy link