geni i figura de na Guillermina Motta

aniquilada la tradició llibertària il·lustrada, la lògica carrinclona de l'antifranquisme la modelava l'etern contuberni militarcatòlic que, al voltant de l'honor messetari, fonamenta un nacionalisme no per banal menys intransigent. Davant el sermoneig del règim, el sermoneig de l'antifranquisme esdevingué sermoneig de l'oposició, d'aquella oposició que qual l'altra cara de Janus és garantia de que el sistema polític es sostenta en els ancestrals valors d'aquells que exerceixen la propietat d'España cavalcant la desfeta de la llibertat, la inteligència (visca!), l'alegria, ...la dignitat.

Tota la Hispània obeia el dictat militar religiós? No, aquí i allá, insòlits esperits lliures gosaven governar la seva vida, única veritable subversió; única veritable revolució. Gràcies, Guillermina.

Guillermina Motta - Quan Som Al Llit, No Em Parlis Del Partit (1978, Vinyl)  | Discogs   Guillermina Motta – Yo En Amores Soy Muy Ligera / La Bella Encarna (1971,  Vinyl) - Discogs   Revista ondas - nº 392 - 1969 - portada juan ma - Vendido en Venta Directa  - 41513282   Guillermina Motta Els Snobs Single 7   Les cares d'Enric Sió - El Temps de les Arts   Club Motta (@ClubMotta) | Twitter