Boye denuncia que uns desconeguts han tornat a entrar a casa seva

Núria Casas
Foto: ACN
Barcelona. Diumenge, 13 de setembre de 2020. elnacional.cat

Gonzalo Boye ACN

L'advocat Gonzalo Boye ha denunciat públicament a través de Twitter que el seu despatx ha estat forçat per unes persones sospitoses. I aquest no ha estat el primer cop: "Per segona vegada en menys de nou mesos hem rebut visita de desconeguts que, aparentment, no s'han emportat res... Veurem si tampoc ho han portat". En aquest tuit, en el qual no concreta el motiu però insinua que podia anar en dues direccions oposades: la intenció d'extreure alguna cosa o la de posar-la, Boye també adjunta algunes fotografies. En elles es pot veure com van forçar i trencar una reixa que protegia una finestra petita per on es podia accedir a una de les habitacions de la casa.

En un segon tuit explica que han "tallat la reixa d'una de les finestres, l'han desmuntada, han destruït els sensors volumètrics i han destrossat l'alarma". Un sensor volumètric són detectors capaços de determinar el volum d'un objecte concret. Boye conclou: "S'haurà de determinar el que pugui faltar i, sobretot, el que pugui sobrar".

El passat mes de gener ja van entrar al seu despatx. Va ser objecte d'un assalt per part d'uns desconeguts. Així ho va denunciar el lletrat de Carles Puigdemont i Quim Torra a través de Twitter, i aleshores ja va avisar que si el que pretenen és intimidar-lo, "ho tenen clar". Boye també va mostrar les destrosses que van provocar els assaltants en material informàtic, concretament del servidor. Els lladres, va explicar, no es van emportar els ordinadors: "Però sembla que els interessava el nostre servidor", explica. També van regirar a consciència calaixos i armaris on el lletrat té la documentació.