CAMPANYA HUMANITARIA: Lobsang Chodak necessita una operació de cor urgent!

Lobsang Chodak necessita una operació de cor urgent!

Lobsang Chodak ha estat diagnosticat d'insuficiència aòrtica severa reumàtica i insuficiència mitral moderada reumàtica. Necessita sotmetre's urgentment a una intervenció quirúrgica per a una substitució valvular aòrtica i una possible substitució valvular mitral el dia vinent 20 de març del 2019.

Lobsang Chodak és un tibetà de 41 anys que viu a l'Índia com a apàtrida. Lobsang ha tingut problemes per aconseguir el seu visat per viatjar al nostre país i, després d'una llarga espera, finalment la Fundació Casa del Tibet ha aconseguit portar-lo a Barcelona per ser operat. Un cop aquí, el diagnòstic ha estat més greu del que s'esperava i la intervenció s'ha de fer urgentment.

Aquesta intervenció només serà possible gràcies a la inestimable ajuda de CardioDreams Foundation, que correrà amb totes les despeses d'hospitalització, i al Dr. Xavier Ruyra i el seu equip, que realitzarà l'operació gratuïtament.

El nostre objectiu és aconseguir reunir entre tots la quantitat de 5.576 euros per assumir el cost de les dues vàlvules que necessita (2.788 euros cadascuna - veure document). Qualsevol quantitat que pugueu aportar serà de gran ajuda i molt benvinguda.

Aquests són les dades bancàries per fer l'ingrés:

Fundació Casa del Tibet
CAIXABANK
ES 82 2100 3306 1522 0032 8312

IMPORTANT: Col·locar en el concepte Nom, DNI i Operació Lobsang Chodak.

Comptem com sempre amb la vostra compassió i generositat!

Dia i hora: 
Dimecres 20 de març de 2019
Lloc: 
Clínica Teknon - Barcelona
Contacte: 
+34 932075966 admin@casadeltibetbcn.org