22/23-X, Barcelona, seminari “gestió immigració i diversitat al Quebec i Canadą“

Seminari

Fòrum Gestió de la immigració i la diversitat al Quebec i al Canadà

Data:
22/23.oct.2008
Hora:
09:00 hrs
Lloc:
Sala d'Actes (Cotxeres), Palau Robert. Passeig de Gràcia, 107. 08008 Barcelona
Organitza:
Secretaria per a la Immigració i Fundació CIDOB, amb la col·laboració de l’Ambaixada del Canadà a Espanya, l’Oficina del Quebec a Barcelona, la Fundació Canadà, Grup de Recerca en Migracions (UAB) i Universitat Autònoma de Barcelona.

22-23 d’octubre de 2008

El Fòrum té l’objectiu d’aprendre de les experiències en la gestió de la immigració i la diversitat al Canadà, un dels països del món amb més tradició immigratòria i més èxit en la seva gestió. Per això el Fòrum comptarà amb experts de reconegut prestigi internacional del Canadà per tractar a fons diferents àmbits temàtics clau, com ara el marc competencial sobre immigració i diversitat, la gestió de fluxos, la inserció laboral, la convivència i la integració cívica i sociocultural, o la gestió de la política lingüística i el pluralisme lingüístic. En el moment actual de disseny i aplicació del nou Pacte Nacional per a la Immigració a Catalunya, l’experiència i el diàleg transatlàntic amb un dels països amb més tradició en gestió de la immigració i la diversitat com és el Canadà, és especialment rellevant.

Amb un format que intenta fugir del tractament superficial dels temes, i que atorga un espai important per al diàleg i la discussió, el Fòrum té l’objectiu final de contribuir a establir ponts de connexió i sinèrgia entre l’àmbit acadèmic i el polític o tècnic, i de produir informació específica que pugui servir per a la millora de les polítiques concretes de gestió de la immigració i la diversitat a Catalunya i a Espanya.

>> Informació pràctica (pdf 44kB)

>> Com arribar al Palau Robert

Per a més informació:

Descarregar tot el programa  (pdf 701kB)

Assistència lliure amb places limitades