19-X, Barcelona, mercat dŽintercanvi a Sants

Hola gent,

Sóc una veïna del barri, em dic maria, i us escric perquè el diumenge
19 d'Octubre estic organitzant un mercat d'intercanvi, a la Plaça de la Farga, aprofitant l'arribada del fred, canvi d'estació, etc

Aquesta iniciativa és meva, però evidentment hi pot col·laborar tota aquella gent que està interessada en engegar i en col·laborar en un projecte de troc a Sants. Per ara he parlat amb la gent de l'Ateneu Llibertari, Comissió de Festes de Rossend d'Arús, Ivan Miró, CSO La Farga, Germinal. Tots amb bona acollida :)

Així doncs, qui l'interessi l'intercanvi i pot/vol ajudar. Als qui creguin que els diners no han de ser el que guiï la nostra existència, perquè ens pot acabar alienant completament del què és realment la vida, feu correr aquesta convocatoria i el blog.

Dir també que és un projecte d'intercanvi
tant de coses materials com de coneixements. Tot això, la idea es fer-ho contínuament (de moment a través d'un blog: intercanvisants. entodaspartes. net) i amb trobades puntuals (mercats d'intercanvi).
 Encara és un projecte molt embrionari, i hi ha moltes coses que encara cal anar definint i replantejant, així que si esteu interessades i interessats en aconseguir un món (o almenys un barri) una mica més humà i sostenible (paraula de la qual se n'abusa!), o simplement necessiteu desfer-vos d'alguna cosa, escriviu (intercanvisants@ gmail.com)i organitzem-nos.

Per últim una pregunta/petició : a la Assemblea es disposa de carpes? És per si es podrien fer servir aquell dia (o tenirles per si un cas plogués).

Moltes gràcies per avançat!

Salut!

--
intercanvisants.