10-IX-07, Barcelona, acte públic Dalai Lama

Dalai Lama per la Pau
BARCELONA 2007

Sa Santedat el XIV Dalai Lama ha acceptat la invitació de la Fundació Casa del Tíbet de Barcelona de visitar la capital catalana durant els pròxims dies 10 i 11 de setembre, durant els quals impartirà una Conferència Pública i inaugurarà oficialment la nova seu de la Fundació.

És un motiu de gran alegria tornar a rebre el Dalai Lama a Barcelona, després de 10 anys de la seva última visita. La Fundació Casa del Tibet està organitzant amb entusiasme cada detall de la programació amb la voluntat d’oferir les millors condicions perquè aquesta trobada amb Sa Santedat sigui auspiciosa i el seu missatge de pau arribi al major nombre de persones possible.

dalailama2007

La Conferència Pública de Sa Santedat "L'Art de la Felicitat" tindrà lloc el dilluns 10 de setembre, a les 15h, en el Palau Sant Jordi de Barcelona. Es prega als assistents que arribin amb un mínim d'una hora d'antelació al local i segueixin les recomanacions dels organitzadors.

Aquest esdeveniment està obert al públic en general, però és necessari comprar una entrada. Pot adquirir-la de diverses maneres:


▪ En www.telentrada.com telentrada

▪ En totes les oficines i caixers automàtics de Caixa Catalunya

▪ En la Secretaria de la Fundació Casa del Tibet de Barcelona C/ Rosselló, 181 - dilluns a divendres - de 10h a 13h30 i de 17 a 21h.

* El programa està subjecte a canvis

Si desitja que li enviem informació per correu electrònic, pot adreçar-se a: dalailama2007@casadeltibetbcn.org

clica la imatge per a més info: