Sixth International Tibetan Support Groups Meeting

Estimats amics i amigues,

¡Tashi Delek a tots!

Us escric algunes hores abans dŽembarcar cap a lŽÍndia, on vaig a participar de la trobada internacional "Sixth International Tibetan Support Groups Meeting", que tindrà lloc a Delhi el proper final de setmana. Durant tres dies, els tibetans debatrem sobre temes relacionats amb la nostra causa i amb la motivació de trobar vies per solucionar lŽactual situació del nostre país, el Tibet.

LŽesdeveniment està organitzat pel Departament de Relacions Internacionals del Govern Tibetà a lŽExili de Dharamsala i participem representants de grups de suport al Tibet de tot el món.

Després de la reunió a Delhi hi seré durant una setmana en els campaments de refugiats tibetans de Tezu i Miao, al nord-est de lŽÍndia, una de les regions més pobres del país.
LŽobjectiu dŽaquesta visita és verificar com sŽestan desenvolupant els projectes que donem suport i estudiar quins nous projectes podem dur a terme en un futur per millorar les condicions de vida dels nostres germans. Us informaré més endavant sobre això amb tot detall.

Mentrestant, a la Fundació Casa del Tibet, seguim treballant en lŽorganització del "3er Cicle de la No Violència", amb el suport de lŽAjuntament de Barcelona, i del "Festival del Tibet", que succeiran del 29 de novembre al 5 de desembre a la nostra seu. Estan confirmades les participacions de la germana de SS el Dalai Lama, Jetsun Pema, i del ministre del Govern Tibetà a lŽExili, Tempa Tsering; vindran
també la líder uigur Rebiya Kadeer, la monja cantant Ani Choying Drolma i els lames del centre Dang Shang Kagyu de Panillo.

Abans de marxar, us demano a totes les persones que doneu suport a la nostra feina que dediqueu part de la vostra concentració perquè aquest viatge sigui auspiciós i pugui tornar a Barcelona amb molt bones novetats.

Amb els meus millors desitjos,

Thubten Wangchen

4-XI-10