27-IV, Barcelona, conferència, ´L´estat de l´educació a Catalunya. Prioritats i propostes després de la LEC´

Debat d´Educació amb Ferran Ferrer, Ramon Farré i Ramon Plandiura

El pròxim dimarts dia 27 d´abril a les 19.30h del vespre tindrà lloc la conferència L´estat de l´educació a Catalunya. Prioritats i propostes després de la LEC a càrrec de Ferran Ferrer, catedràtic d’educació comparada de la UAB; Ramon Farré, exsecretari general d’Ensenyament (1999-2003), i Ramon Plandiura, professor de dret a la UPF.
Tots tres són, director i col·laboradors, respectivament, de l’informe L’estat de l’educació a Catalunya. Anuari 2008, publicat per la Fundació Jaume Bofill.

L´acte, enmarcat en el projecte Debats d´Educació, l´organitzen conjuntament la UOC i la Fundació Jaume Bofill en col·laboració amb el MACBA, i tindrà lloc a l´Auditori MACBA, a la plaça Joan Coromines s/n de Barcelona.

El Debat d´Educació següent serà el dia 11 de maig al mateix lloc i hora. Durà per títol Incertesa i creativitat. Educar per a la societat del coneixement i serà a càrrec de Daniel Innerarity, catedràtic de filosofia política i social de la Universitat del País Basc i director de l’Instituto de Gobernanza Democrática.

Llegir més