2-III/10-V, Barcelona, exposiciķ fotogrāfica ´Records de la pātria perduda´ (Tibet Museum)

Exposició fotogràfica:“RECUERDOS DE LA PATRIA PERDIDA” (Tibet Museum)

+ (extensa info)

La inauguració (2 de març, 20h) anirà a càrrec del Sr. Tashi Wangdi
Ex ministre del Govern Tibetá a l´Exili i actual representant de SS el Dalai Lama a Brusel.les.

El terror engendrat per l’ocupació del Tibet per l’exèrcit xinès, va forçar que nombrosos tibetans abandonessin aquesta pàtria tan estimada pel seu cor per arriscar-se als camins de l’èxode, sense una altra elecció que la d’enfrontar-se a les pendents escarpades i nevades tan perilloses de l’Himàlaia.

L’exposició “Una Mirada cap a la Pàtria Tibetana” és un viatge a través de la història del Tibet, explicada per onze membres de la comunitat tibetana en l’exili.

El testimoni que ens donen, en paraules i en imatges, és també la història de la seva vida. Són històries personals de cada un d’ells entreteixides amb la història de la seva Nació i acompanyades per imatges de la seva elecció.

Són símbols visuals i narratius que ens donen un coneixement col·lectiu de memòria, commemoració i esperança. Revela els moments ombrívols de la invasió, els actes de destrucció de la cultura i l’horror de l’opressió encara que, malgrat tot, els seus somnis i els seus desigs deixen transparentar una esperança per a un nou futur.“Una Mirada cap a la Pàtria Tibetana” embarca l’espectador en un viatge on, malgrat els esdeveniments foscos, brolla tota la llum d’un passat magnífic i sumptuós que comporta les esperances d’un futur impregnat de respecte. Llegir mes aqui...

Lloc: Fundació Casa del Tibet
entrada lliure
+ info: 932075966 info@casadeltibetbcn.org