agenda proper sopardebat

El calendari dels soparsdebat EspaiPolítica a (no pas de) l´Ateneu per l´experimental curs 2009/10 és el dels següents dimecres: 2-XII, 3-II3-III, 14-IV i 26-V.

EspaiPolítica es vol Espai permanent de debat de fons sobre les bases de la cultura política local i la seva conveniència de reforma.
El seu primer format consisteix en els soparsdebat ja iniciats. Altres actes -propis, col.laboratius, adoptats o suggerits- formaran part de l´activitat d´EspaiPolítica.
Els soparsdebat seran temàtics i l´assistència, restringida per invitació.
El tema s´escollirà, a partir d´una notícia d´actualitat, explicitant un tema de fons plantejat des d´una perspectiva prospectiva.
El tema serà introduït (menys de 10´) per membre/s d´EP o/i per convidat exprés. Tant l´introductor com qualsevol altre membre podrà, i és convidat a, aportar material i plantejar discussió via web-fòrum prèviament i posteriorment al sopardebat.
Els soparsdebat tindran el format de buffet en sala privada a l´Ateneu. Convocatòria a les 20h30´, com a trobada prèvia, a bar/jardí/Sala Borralleres.
Dos són els trets bàsics que sustenten l´excel.lència d´EspaiPolítica: passió per la política (la política, no pas -encara que hi estigui lligada- la salsa rosa-futbolera dels partits) i diàleg obert-respectuós.

"En una societat democràtica pocs són culpables, però tots som responsables"
(Marshall T. Meyer)